Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

επικοινωνια μεσω ηλεκτρονικων μεσων

   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Μια  αναγκαια σχεση σε όλα τα επίπεδα.
Είναι εύκολοι οι αφορισμοί, οι απλές προσεγγίσεις σε σοβαρά θέματα, η ευκολία να ακολουθεί κάποιος στερεότυπα. Το δύσκολο είναι να εκτίθεσαι δημόσια με απόψεις , που είτε συμφωνούν κάποιοι είτε διαφωνούν, μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά βούληση ως μέσο κριτικής στο μέλλον λόγω αλλαγής προσέγγισης ενός θέματος, ή αλλαγής οπτικής.
Ζούμε σε ιστορικές στιγμές τόσο της χώρας μας όσο και διεθνώς. Είτε σιωπούμε είτε μιλάμε , οπότε εκθέτοντας τις απόψεις μας, κινδυνεύουμε να στεναχωρήσουμε κάποιους. Πάντα είχα την  άποψη οτι καλές είναι οι δημόσιες σχέσεις, όταν όμως αντικαθιστούν την ουσία των πραγμάτων, τότε είναι επικίνδυνες.
Σήμερα ,που η επικοινωνία είναι κυρίαρχη σε όλα τα επίπεδα, η υποχρέωση όσων μπορούν να επικοινωνήσουν τις σκέψεις τους είναι απόλυτα επιβεβλημένη .Δεν είναι δυνατόν να αφυδατωθεί ιδεολογικά μια γενιά στην λογική του βολέματος και της τηλεοπληξίας ,που μετά την εύκολη ζωή μας έδωσαν αυτή την κατεύθυνση, όχι φυσικά χωρίς την ευθύνη μας ως συνενόχους και συνυπεύθυνους.
Το προσωπικό μου ιστολόγιο είναι ο τόπος συνάθροισης και αντιπαράθεσης ιδεών , απόψεων και γιατί όχι δημιουργικών συνθέσεων. Το αποτέλεσμα  θα κρίνει το  όλο εγχείρημα. Καλή επικοινωνία λοιπόν φίλοι μου διαδικτυακοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: